Gebruik EasySwim Pro tijdens de zwemlessen

Voor de zwemlessen voor zwemdiploma A maken we gebruik van de EasySwim Pro drijfpakjes. Dit drijfpak, is speciaal ontwikkeld voor gebruik tijdens zwemlessen en is er op gericht kinderen in staat te stellen hun zwemopleiding op een manier te doorlopen die het best bij hen aansluit.
Zo hebben kinderen een volledige bewegingsvrijheid waardoor ze het zogenoemde watergevoel sneller en beter kunnen ontwikkelen. Dit watergevoel vormt de basis bij het aanleren van de diverse zwemslagen.
Dit wordt nog eens extra versterkt doordat ZwemZeker de gehele zwemopleiding in diep water geeft. Hiermee leren kinderen op een maximaal natuurlijke manier om zich in het water (voort) te bewegen.
Niet alleen biedt EasySwim in diep water die volledige bewegingsvrijheid, maar het zorgt daarnaast tevens voor de hoogst mogelijke veiligheid.

Daarnaast biedt EasySwim kinderen een ideale ondersteuning bij het aanleren van deze zwemslagen en is een geleidelijke afbouw qua drijfvermogen mogelijk om een soepele overgang te creeëren tussen het zwemmen met en zonder pak.