ZwemZeker opfriscursus

Opfriscursus zwemmen

In drie lessen van 60 minuten is er aandacht voor de zwemslagen, survival onderdelen en zwemmend redden, waardoor kinderen hun zwemvaardigheid weer op pijl brengen of vergroten. De cursus is bedoeld als opfriscursus voor kinderen die al in het bezit zijn van de zwemdiploma’s A en B.

Blijven zwemmen na de zwemlessen
Kinderen leren al op jonge leeftijd zwemmen. Een positieve tendens, omdat de gemiddelde leeftijd waarop kinderen ‘zwemveilig’ zijn steeds lager ligt. Het is echter van belang dat kinderen regelmatig blijven zwemmen om te voorkomen dat ze de zwemslagen verleren. De praktijk leert dat niet alle kinderen regelmatig zwemmen. Daarnaast zwemmen de meeste kinderen na het behalen van de zwemdiploma’s vaak alleen nog de schoolslag. In de opfriscursus komen alle zwemslagen weer aan bod, leren de kinderen wat je moet doen als je uit een boot valt of onder een boot terecht komt. Ook leren ze hoe je iemand uit het water kan redden.

Goede herhaling voor veel zwemplezier!
De kinderen raken in drie lessen weer helemaal vertrouwd met het water en de verschillende zwemslagen. Het is een optimale en leuke voorbereiding om zwemveilig op vakantie te gaan. Aan het einde van de cursus ontvangen de deelnemers een deelnamecertificaat.

Lestijden

23 en 30 mei en 6 juni van 18.00 - 19.00 uur

Tarieven

Opfriscursus Lespakket
Opfriscursus (3 lessen van 1 uur) € 85,00

Alle prijzen zijn onder voorbehoud van fouten en wijzigingen.

Google waardering: 4,8

Google reviews van Zwemschool ZwemZeker

Copyright 2013-2024 - Zwemschool ZwemZeker | Realisatie: Krabo Websites & Hosting | Contact | Sitemap | Privacy verklaring | Algemene Voorwaarden