Zwemles voor zwemdiploma A

Elk kind is anders en u als ouder kunt bij zwemschool ZwemZeker kiezen voor zwemlesssen die het beste bij uw kind passen. Voor alle zwemcursussen geldt dat uw kind bij aanvang van de cursus 5 jaar moet zijn.

Veiligheid tijdens de zwemles

Tijdens de zwemlessen maken we gebruik van de EasySwim Pro. Dit drijfpak, voor kinderen is speciaal ontwikkeld voor gebruik tijdens zwemlessen en is er op gericht kinderen in staat te stellen hun zwemopleiding op een manier te doorlopen die het best bij hen aansluit. Meer informatie over de EasySwim pakjes

Erkend en deskundig

ZwemZeker is aangesloten bij de ENVOZ en is bevoegd om zwemexamens te organiseren. De A-B-C zwemdiploma's van de ENVOZ zijn internationaal erkend. Bekijk de website van de ENVOZ.

Diplomapakketen

Om uw kind te laten deelnemen aan een zwemcursus, koopt u een diplomapakket.
Het voordeel van dit diplomapakket is dat de kosten voor de zwemles voor u overzichtelijk zijn. U betaalt éénmalig een bedrag en daar komen geen extra kosten bij tot uw kind het zwemdiploma heeft behaald.

Maak hieronder of in het menu een keuze over welke cursus (type) u meer informatie wilt hebben.

In schoolvakanties organiseren wij vakantie snelcursussen / turbozwemmen voor zwemdiploma A. De kinderen krijgen 10 dagen, 4 uur zwemles per dag. Er zijn 2 pauzes tijdens de zwemles om uit te rusten en iets te eten en te drinken.

Kies je voor een vakantie snelcursussen / turbozwemmen in een korte schoolvakantie dan krijgen de kinderen in de vakantieweek 5 dagen zwemles. De overige zwemlessen zijn op zaterdag. In de zomervakantie zijn de zwemlessen verdeeld over twee aangesloten weken. 
Gemiddeld kan 80% van de kinderen direct na afloop van de vakantiesnelcursus afzwemmen.

Bekijk alle informatie over de vakantie snelcursussen / turbozwemmen

Twee keer per jaar start de 5 maandencursus voor het zwemdiploma A. In augustus/september (direct na de zomervakantie) en in januari/februari. Uw kind krijgt 5 maanden lang 1x per week zwemles. U kunt bij de inschrijving kiezen voor een vaste lesdag en tijd.

De zwemles duurt 2 uur, halverwege is er een korte drink- en speelpauze. Aan het einde van het traject wordt beoordeeld of uw kind kan afzwemmen voor zwemdiploma A.

Bekijk alle informatie over de 5 maanden cursus

Drie keer per jaar start de 3 maandencursus voor het zwemdiploma A. Uw kind krijgt 3 maanden lang 1x per week zwemles. U kunt bij de inschrijving kiezen voor een vaste lesdag en tijd.

De zwemles duurt 3 uur, halverwege is er een korte drink- en speelpauze. Aan het einde van het traject wordt beoordeeld of uw kind kan afzwemmen voor zwemdiploma A.
Kinderen vanaf 5 jaar kunnen deelnemen aan de 3 maandencursus voor het zwemdiploma A. De eerste zwemles is een testles waar door de zweminstructeurs beoordeeld wordt of uw kind aan de cursus kan deelnemen.
De zwemcursus is minder geschikt voor kinderen met watervrees, achterstand in de motorische ontwikkeling en/of gedragsproblemen.

Bekijk alle informatie over de 3 maanden cursus