Buitenaanzicht locatie Zandlaan

Over Zwemschool ZwemZeker

ZwemZeker Zandlaan

Buitenaanzicht locatie Zandlaan

Zandlaan 18a

6717 LP Ede

(0318) 50 47 94

ZwemZeker Rietkampen

ZwemZeker locatie Rietkampen buitenaanzicht

Laan der Verenigde Naties 92

6716 JE Ede

(0318) 50 47 94

Werkwijze

Plezierig en spelenderwijs leren zwemmen
Wij geloven in de kracht van spelenderwijs leren zwemmen. We laten kinderen graag zelf ervaren welke mogelijkheden ze hebben om zich te redden in het water. Soms lijkt het misschien zo dat je kind veel speelt, maar ondertussen heeft ieder spel of iedere oefening een doel. Van drijven op de buik en rug, keren, ervaren hoe je het makkelijks door het water verplaatst tot onder water gaan en het oefenen van ademhalen.

Meteen in het diepe met het EasySwim drijfpak
Wij kiezen er bewust voor om direct in diep water te starten met de zwemlessen voor zwemdiploma A. Hiermee sluiten we beter aan op de motorische ontwikkeling van jonge kinderen én hun hoge bewegingsdrang. Dit zorgt voor de beste ontwikkeling van het watergevoel. Voor een optimale veiligheid maken we hierbij gebruik van het EasySwim pro drijfpak. Hierin voelen kinderen zich ook daadwerkelijk veiliger én hebben ze de volledige bewegingsvrijheid om alle ervaringen die ze opdoen zo natuurlijk mogelijk te laten zijn.

Kleine groepen en vaste instructeur
Wij werken bewust met kleine lesgroepen van maximaal 10 kinderen per instructeur. Elke lesgroep heeft een vaste instructeur. Kinderen blijven het gehele ingeplande traject in dezelfde groep op dezelfde lesdag en lestijd.

Instructeurs mee in het water
Doordat de instructeurs altijd in het water zijn kunnen we veel gericht aandacht geven aan de kinderen. Samen zijn we de hele zwemles actief in het water, zo ontdekken kinderen samen met de instructeur hun mogelijkheden en beperkingen. Op die manier leren ze zich goed te redden in het water. En dat vinden wij nog belangrijker dan de mooiste zwemslag!

Aandacht voor ieder kind
Door de kinderen soms ook in kleine groepjes (veelal met stuurkaarten) te laten werken, hebben de instructeurs de tijd om in een klein groepje nieuwe vaardigheden aan te leren en in te spelen op individuele behoeften. Waar nodig geven we ze extra aandacht en uitleg. Ook is er ruimte om in te spelen op het individueel talent.

Gediplomeerde docenten
Al onze zwemlesgevers zijn opgeleide instructeurs. Uiteraard hebben al onze zwemlesgevers en overige medewerkers een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

Ouders actief betrokken
Goede communicatie met ouders vinden wij erg belangrijk. Duidelijke informatie voorafgaand aan de zwemles is cruciaal. Zo is er bij de eerste zwemles uitleg aan de ouders over de zwemles en het zwemtraject. Ouders kunnen de zwemles via een scherm volgen en bij de meeste lessen is het mogelijk om de laatste 10 minuten van de zwemles in het zwembad te komen kijken naar de vorderingen van het kind (bij 1 uurs lessen is dit 1x per maand). Uiteraard kunnen er na de zwemles altijd vragen worden gesteld aan de instructeur, we hebben de zwemlessen nooit aansluitend achter elkaar.

Internationaal erkende Zwemdiploma’s
Zwemschool ZwemZeker is een erkende zwemles aanbieder (licentienummer ZI 077) van de internationale zwemdiploma lijn van de ENVOZ. Door te kiezen voor deze diplomalijn van de ENVOZ kunnen we naast het uitgeven van de diploma’s ook gebruik maken van de vakopleidingen en bijscholingen die sinds 1965 door de ENVOZ worden gegeven.

Onze instructeurs

Google waardering: 4,8

Google reviews van Zwemschool ZwemZeker

Copyright 2013-2024 - Zwemschool ZwemZeker | Realisatie: Krabo Websites & Hosting | Contact | Sitemap | Privacy verklaring | Algemene Voorwaarden