Veelgestelde vragen (FAQ)

Is 2, 3 of 4 uur zwemles niet te lang?

Nee, de zwemles is zo opgebouwd dat speel- en leermomenten elkaar afwisselen. Tevens zit er een korte pauze in waarbij de kinderen wat drinken. Fysiek gezien houden kinderen het makkelijk vol.

Mag ik kijken tijdens de zwemles?

Ja, bij de meeste lessen is het mogelijk om de laatste 10 minuten in het zwembad te kijken naar de vorderingen. De rest van de les kan de zwemles op de schermen in de wachtruimte worden gevolgd.

Mag mijn kind starten als het nog geen 5 jaar is?

Voor alle cursussen (m.u.v. vakantiesnelcursus A) geldt dat de kinderen 5 jaar moeten zijn bij aanvang van de eerste zwemles.
Voor de vakantiesnelcursus geldt dat de kinderen bij aanvang van de zwemcursus minimaal 6 jaar zijn.

Tegemoetkoming kosten zwemles gemeente Ede

Zwemles kost ouders veel geld. Daarom kunnen ouders van kinderen van 5, 6, 7 of 8 jaar van de gemeente Ede een eenmalige tegemoetkoming krijgen voor het halen van het zwemdiploma-A.

Voor meer informatie over deze regeling kijk op de website van de gemeente Ede.

Kan ik vragen stellen over de voortgang van de zwemlessen?

Ja, uiteraard kunt u ons vragen hoe het met je kind gaat. Het is het handigst om aan het einde aan de zwemles, aan de eigen instructeur, vragen te stellen over de vorderingen.

Waar vindt het diplomazwemmen plaats?

De kinderen zwemmen af voor hun diploma in het zwembad waar ze zwemles krijgen.
Het is verstandig om tijdens de periode dat kinderen op zwemles zitten naar meerdere zwembaden te gaan om te zwemmen. Zo leren kinderen dat elk zwembad anders is.

De diplomalijn die wij hanteren is de Internationale erkende Zwemdiploma's van de ENVOZ. Ruim 40 landen werken volgens deze standaard.

Is het erg als mijn kind een zwemles mist?

Ja, je hebt een diplomapakket gekocht met diplomagarantie wat inhoudt dat wij je kind opleiden tot het zwemdiploma. Echter, als je kind lessen mist dan zal het bijna niet mogelijk zijn om binnen de bepaalde tijd het zwemdiploma te behalen en komt de diplomagarantie te vervallen.

Moet ik het lesgeld direct betalen bij aanmelding?

Bij aanmelding van je kind betaalt u een aanbetaling. Deze aanbetaling wordt verrekend met het totale bedrag aan lesgeld. Als je voor je kind de uitnodiging ontvangt voor de eerste zwemles verzoeken wij je om het resteerde bedrag over te maken. Dit is een aantal voor de start van de eerste zwemles.

Moet ik het lesgeld volledig betalen voor aanvang van de zwemlessen?

Alsje voor je kind de uitnodiging ontvangt voor de eerste zwemles verzoeken wij je om het resteerde bedrag over te maken. Dit is enkele weken voor de start van de eerste zwemles.
Het is voor een aantal cursussen ook mogelijk om de betaling in termijnen te voldoen. Als je hiervan gebruik wilt maken neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Waar kan ik ongewenst gedrag melden?

Uiteraard doen wij er alles aan om ongewenst gedrag te voorkomen. Mocht je toch vragen/ klachten hebben kunt je dit melden bij ons. Daarnaast is ook een onafhankelijk vertrouwenspunt.

De zwembranche streeft naar een zwemklimaat zonder ongewenste intimiteiten en acht het van belang dat ongewenste omgangsvormen, waaronder seksuele intimidatie, wordt voorkomen en bestreden. Als zwemschool vinden wij het belangrijk dat onze klanten in vertrouwen met een deskundige kunnen praten en advies kunnen krijgen.

Om dit mogelijk te maken is het Vertrouwenspunt Sport van NOC*NSF beschikbaar voor de zwembadbranche.
Het telefoonnummer van het Vertrouwenspunt Sport is 0900 202 55 90.

Google waardering: 4,8

Google reviews van Zwemschool ZwemZeker

Copyright 2013-2024 - Zwemschool ZwemZeker | Realisatie: Krabo Websites & Hosting | Contact | Sitemap | Privacy verklaring | Algemene Voorwaarden