(Zwem)les aanbod ZwemZeker

Elk kind is anders en u als ouder kunt bij zwemschool ZwemZeker kiezen voor zwemlesssen die het beste bij uw kind passen.

Het aanbod;
PeuterSurvival. PeuterSurvival is voor kinderen vanaf 3 jaar, het accent ligt op het redzaam maken in er rond het water. 

3/5 maandencursus zwemdiploma A. Wekelijkse 2 of 3 uur zwemles. De kinderen dienen bij aanvang van de cursus 5 jaar te zijn.

Turbozwemmen / vakantie snelcursus zwemdiploma A. 10 dagen 4 uur zwemles in een vakantie.

Zwemles diploma B

Zwemles diploma C

Speciale zwemlessen, kinderen leren zwemmen in groepjes van maximaal 5 kinderen. Deze cursus is voor kinderen die meer aandacht nodig hebben.

Privé zwemles, voor kinderen die 1 op 1 les willen hebben.

Veiligheid en het plezier van uw kind staan voorop

Wij weten hoe belangrijk het is dat kinderen snel en goed leren zwemmen. Wij bieden de mogelijkheid voor kinderen vanaf 5 jaar om in een korte tijd hun zwemdiploma te halen. Dat kan al in twee weken!
Bij het Zwem-ABC ligt een belangrijk accent op het vertrouwd zijn in het water. Al vanaf de eerste zwemles wordt hieraan veel aandacht besteed.
Vanuit het oogpunt van veiligheid geven wij in kleine groepjes les, maximaal 10 kinderen per zweminstructeur en gaan de instructeurs altijd (zowel bij A, B als C) met de kinderen mee in het water. Communicatie tussen de ouders en zweminstructeurs is heel belangrijk. Voor en/of na elke zwemles bestaat de mogelijkheid om vragen te stellen over uw kind.

Erkend en deskundig

ZwemZeker is aangesloten bij de ENVOZ en is bevoegd om zwemexamens te organiseren. De A-B-C zwemdiploma's van de ENVOZ zijn internationaal erkend. Bekijk de website van de ENVOZ.