Zwemles Zwemschool ZwemZeker
Zwemschool ZwemZeker diplomagarantie zegel

(Zwem)les aanbod ZwemZeker

Elk kind is anders en u als ouder kunt bij zwemschool ZwemZeker kiezen voor zwemlesssen die het beste bij uw kind passen.

Het aanbod:

Veiligheid en het plezier van uw kind staan voorop

Wij weten hoe belangrijk het is dat kinderen snel en goed leren zwemmen. Wij bieden de mogelijkheid voor kinderen vanaf 5 jaar om in een korte tijd hun zwemdiploma te halen. Dat kan al in twee weken! Bij het Zwem-ABC ligt een belangrijk accent op het vertrouwd zijn in het water. Al vanaf de eerste zwemles wordt hieraan veel aandacht besteed. Vanuit het oogpunt van veiligheid geven wij in kleine groepjes les, maximaal 10 kinderen per zweminstructeur en gaan de instructeurs altijd (zowel bij A, B als C) met de kinderen mee in het water. Communicatie tussen de ouders en zweminstructeurs is heel belangrijk. Voor en/of na elke zwemles bestaat de mogelijkheid om vragen te stellen over uw kind.

Erkend en deskundig

ZwemZeker is aangesloten bij de ENVOZ en is bevoegd om zwemexamens te organiseren. De A-B-C zwemdiploma's van de ENVOZ zijn internationaal erkend. Bekijk de website van de ENVOZ.

Zwemschool ZwemZeker Ede

Zandlaan 18a
6717 LP Ede

0318 - 504 794

KvK: 52191575
btw nr: NL 8503.36.831.B01

Heb je een vraag? Stel deze gerust

Bereken het volgende: 2 plus 6.

Copyright 2013-2023 - Zwemschool ZwemZeker | Contact | FAQ | Sitemap | Privacy verklaring | Algemene Voorwaarden | Realisatie: Krabo Websites & Hosting