Zwemles zwemdiploma B Zwemschool ZwemZeker
Zwemles zwemdiploma B diplomagarantie Zwemschool ZwemZeker

Zwemles zwemdiploma B

Met het behalen van het zwemdiploma A is de eerste stap gezet naar het zwem zeker worden van uw kind. Met zwemdiploma B worden het uithoudingsvermogen en de techniek van de verschillende zwemslagen verbeterd. Ook leren de kinderen nieuwe onderdelen zoals duiken.

3 maandencursus diploma B

Meerdere keren per jaar organiseren wij 3 maandencursus voor het B-diploma. Uw kind krijgt 10 weken 1x per week 1 uur zwemles.

Turbozwemmen / vakantiesnelcursus B

In alle schoolvakanties organiseren wij snelcursussen voor zwemdiploma B. De kinderen krijgen vijf dagen zwemles van 1,5 uur per dag.

Data

Start mei 2022 (wekelijks)
Lesdag Lestijden  
Startweek: mei 2022    
Woensdag 18.00 - 19.00 uur  
Vrijdag 18.00 - 19.00 uur  

Tarieven

Zwemdiploma B Diplomapakket Aanbetaling (2)
3 maanden- of vakantie snelcursus € 280,00 € 50,00

(2) De aanbetaling wordt verrekend met de prijs van het diplomapakket.

Alle prijzen zijn onder voorbehoud van fouten en wijzigingen.

Diplomagarantie

De meeste kinderen kunnen na afloop van de cursus afzwemmen voor zwemdiploma B. Als uw kind nog niet kan afzwemmen, dan kan hij of zij in een volgende B cursus verder zwemmen. De vervolglessen vallen onder de diplomagarantie. Dat betekent geen extra kosten tot je kind heeft afgezwommen voor het B-diploma.

Diplomapakket

Om uw kind te laten deelnemen aan een zwemcursus, koopt u een diplomapakket.
Het voordeel van dit diplomapakket is dat de kosten voor de zwemles voor u overzichtelijk zijn. U betaalt éénmalig een bedrag en daar komen geen extra kosten bij tot uw kind het zwemdiploma heeft behaald.

Diplomapakket bestaat uit:

  • Onbeperkte diplomagarantie: als uw kind niet aan het einde van de cursus kan afzwemmen en wel alle lessen heeft gevolgd (ziekte uitgezonderd), dan zwemt hij/ zij kosteloos verder tot aan het behalen van het zwemdiploma.
  • Feestelijk afzwemmen.
  • Internationaal erkend zwemdiploma B.
  • Kado bij het afzwemmen.

Diploma eisen

Kledingeisen: Hemd, onderbroek, blouse of T-shir met lange mouw, lange broek, sokken en schoenen.

Keuzeslagen: Enkelvoudige rugslag of rugcrawl. Borstcrawl of schoolslag

Met extra kleding:

  1. Spring van de kant, zwem 50 meter op de buik (schoolslag) en zwem 50 meter op de rug (enkelvoudige rugslag),dit wordt onderbroken door éénmaal onder een mat door te zwemmen en éénmaal over een mat heen te klimmen.
  2. Spring van de kant en ga 1 minuut watertrappen met de beide beentechnieken (gelijk- en ongelijkzijdig).

Met zwemkleding:

  1. Spring met een hurksprong in het water en zwem 25 meter op de buik (zwemslag naar keuze) onderbroken door een (hoek)duik door een hoepel, en zwem zonder boven te komen door een volgende hoepel. (de afstand tussen de hoepels is ongeveer 3 meter en 1 meter onder het wateroppervlak).
  2. Spring van de kant en zwem 100 meter op de buik (schoolslag) en 100 meter op de rug (75 meter enkelvoudige rugslag en 25 meter rugcrawl).
  3. Ga met een kopsprong in het water en zwem zonder boven te komen 7 meter onder water. Haal een voorwerp van de bodem en laat dat boven water zien.
  4. Zwem 12,5 meter borstcrawl.

Zwemschool ZwemZeker Ede

Zandlaan 18a
6717 LP Ede

0318 - 504 794

KvK: 52191575
btw nr: NL 8503.36.831.B01

Heb je een vraag? Stel deze gerust

Tel 4 en 7 bij elkaar op.

Copyright 2013-2022 - Zwemschool ZwemZeker | Contact | FAQ | Sitemap | Privacy verklaring | Algemene Voorwaarden | Realisatie: Krabo Websites & Hosting