PeuterSurvival

PeuterSurvival les bij zwemschool ZwemZeker

Kinderen leren zichzelf te redden bij een val in het water!

Nederland is een waterrijk land en ook rondom ons huis is vaak water te vinden. Bij PeuterSurvival leert uw kind zichzelf te redden. Dit wordt aangevuld met onderdelen die de kinderen tijdens de zwemlessen ook leren zoals springen, flipperen, drijven en duiken. Hiermee wordt op een leuke en speelse manier de basis gelegd voor zwemslagen. Daarom kunnen kinderen die deelnemen aan PeuterSurvival, als ze aan een aantal criteria voldoen, eerder starten (4,5 jaar) met de zwemles.

Naast dat PeuterSurvival erg leerzaam en belangrijk voor uw kind is, is het ook ontzettend leuk! Door het gebruik van een grote variatie aan materialen als hoepels, matten, duikobjecten, boten, emmers, gieters, eendjes en door het enthousiasme van onze lesgevers wordt er een optimale leeromgeving gecreëerd voor uw kind.

Voor wie ?

De lessen zijn geschikt voor peuters vanaf ongeveer 3 jaar die niet bang zijn voor water. Tijdens de eerste paar lessen gaat een ouder mee het water in.
Als u uw kind wilt inschrijven klik dan hier.

Wat nodig?

In de les wordt geoefend met en zonder EasySwim Pro pakje. Wij kunnen ervoor zorgen dat de eerste PeuterSurvival les een passend Easy Swim pakje klaarligt.

 

Maandag 16.15 - 17.00 uur
Woensdag 10.30 - 11.15 uur
Vrijdag 09.15 - 10.00 uur
  10.00 - 10.45 uur
  10.45 - 11.30 uur

Tijdens de schoolvakanties komt de PeuterSurvival les te vervallen.

  Eenmalig 11 lessen
Peuter survival les (3/4 uur)   € 99,50
Easy swim Pro zwempak € 40,00  

Prijswijzigingen voorbehouden.